PRODÁNO Prodej řadového rodinného domu 5+kk+garáž, Praha 4 - Újezd u Průhonic, ul. Sukovská

Lokalita: Sukovská, Praha 4, Praha-Újezd, Újezd u Průhonic, Praha, území Hlavního města Prahy

Evidenční číslo:
249
Typ:
Domy
Druh:
prodej
Adresa:
Sukovská, Praha 4, Praha-Újezd, Újezd u Průhonic, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
15 800 000Kč
Plocha pozemku:
161 m2
Plocha užitná:
116 m2
Stav:
Novostavba
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Nebaví Vás bydlet v paneláku, ale nechcete se vzdát výhod městského života? Mám pro Vás řešení.

Mohu Vám nyní nabídnout k prodeji účelně řešený řadový rodinný dům, odkud to budete mít blízko na metro i do přírody. Jedná se o novostavbu z roku 2019 v resortu RD Milíčovský les, s ideální dispozicí 5+kk s garáží.

Maximum přehledných informací o domu, včetně virtuální prohlídky, získáte v nabídce nemovitosti na webu www.hlouskova

Dominantu přízemí domu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybavený moderními spotřebiči německé značky (myčka Siemens, elektrická trouba Bosch, mikrovlnná trouba Siemens, digestoř Siemens, dvoukřídlá lednice Siemens). Z obývacího pokoje vidíte velkým oknem přímo na terasu, kde můžete trávit společný čas se svojí rodinou nebo si tu s přáteli ugrilovat něco dobrého k večeři. Své vyžití zde najdou i vaše děti, pro které je tu připravené pískoviště a houpačka. A pokud by jim terasa nestačila, najdou v ulici i společné dětské hřiště.
V přízemí domu naleznete také toaletu s umyvadlem a prostorem na pračku a sušičku, chodbu a zádveří s úložným prostorem.

Jako každý správný dům i tenhle má vlastní garáž. Ale vzhledem k tomu, že je možné parkovat i pod přístřeškem před domem, můžete ji využít jako velký úložný prostor (stejně jako současní vlastnící domu). Návštěva snadno zaparkuje i za rohem v ulici.

V patře domu je dost prostoru i pro velkou rodinu a každý tady může mít svoje soukromí. Naleznete tu čtyři pokoje, takže kromě ložnice a dětských pokojů tu zbyde ještě místo na pracovnu nebo hostinský pokoj. Kromě toho je tu k dispozici koupelna s dalším WC a s vanou i sprchovým koutem.
Dispoziční uspořádání domu je patrno z přiloženého půdorysu. Podlahová plocha je celkem cca 116 m2, z toho garáž 16 m2. Dům si také můžete projít ve virtuální prohlídce, která je součástí prezentace.

Dům je situovaný v komplexu moderních domů v projektu RD Milíčovský les, nedávno postavených podél ulice Formanská, v katastrálním území Újezd u Průhonic. Jedná se o součást Prahy 4, přesněji její jihovýchodní okraj mezi sídlištěm Jižní Město a Průhonicemi. V těsném sousedství se rozkládá lesopark Milíčovský les s rybníky, který je součástí přírodní rezervace Botič Milíčov.

Blízkost rozlehlého lesoparku s rybníky a cyklostezkami umožňuje příjemné sportování a trávení volného času v pěkné přírodě bez nutnosti dojíždění. To ocení snad všichni aktivní jednotlivci, rodiny s dětmi i senioři. Přes Milíčovský les vede zelená turistická značka z Kateřinek do Křeslic a také dálková cyklotrasa Greenways Praha Vídeň. Jen pár kilometrů odtud je i známý Průhonický zámek s parkem.


Maximum přehledných informací o domu, včetně virtuální prohlídky, získáte v nabídce nemovitosti na webu www.hlouskova.cz

Základní info

Umístění:
Okraj obce
Typ objektu:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Sukovská, Praha 4, Praha-Újezd, Újezd u Průhonic, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha zastavená::
70m2
Plocha zahrady::
50m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
6
Počet koupelen::
2
Počet garáží::
1
Počet pokojů::
5
Počet NP::
2
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
C - úsporná
Podle vyhlášky::
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost::
140kWh/m2

Máte otázku?