PRODÁNO Prodej dvougeneračního rodinného domu v obci Mezno, okr. Benešov

Lokalita: Mezno, Benešov

Evidenční číslo:
246/2167
Typ:
Domy
Druh:
prodej
Adresa:
Mezno, Benešov
Poznámka k ceně:
Prodávající si vyhrazuje právo výběru zájemce s nejlepší nabídkou.
Plocha pozemku:
1200 m2
Plocha užitná:
350 m2
Stav:
Novostavba
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Dvougenerační
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

PRODÁNO Hledáte novější dům pro velkou rodinu nebo rovnou pro dvě rodiny? Mám pro Vás nabídku prostorného dvougeneračního domu s velkým suterénem, to vše na pozemku 1.200 m v obci Mezno, v okr. Benešov, na rozhraní Středočeského a Jihočeského kraje.
Dům má celkem 3 podlaží. V suterénu se nachází technické a skladovací zázemí o celkové ploše cca 125 m, do zvýšeného přízemí jsou situovány 4 pokoje s kuchyní a příslušenstvím s celkovou plochou cca 120 m a další 4 pokoje s kuchyňským koutem a příslušenstvím o celkové ploše cca 110 m jsou v podkroví.
Dispoziční uspořádání domu a jeho možné vybavení je patrné z 2D a 3D půdorysů, které spolu s dalšími informacemi a fotkami naleznete na www.dumMezno.cz. Domem se můžete projít v klidu svého domova díky virtuální prohlídce.

Vytápění a ohřev vody
Dům je napojen na obecní teplovod (topení biomasou), což je v dnešní době velká výhoda. Jako záložní zdroj tepla lze využít vlastní kotel na pevné palivo (dřevo). Oba zdroje tepla se dají vzájemně přepínat. Rozvod tepla v domě je prostřednictvím nástěnných radiátorů. Ve zvýšením přízemí je kromě radiátorů navíc podlahové teplovodní vytápění (s výjimkou zádveří).

Voda a odpady
Dům je napojen na obecní vodovod, odpadová voda je svedena do jímky.

Pozemek
Celková výměra pozemku činí 1200 m, z toho zastavěná plocha domem je 150 m. Větší část zahrady je okrasná, menší část je využívána jako hospodářská (záhonky, skleník, ovocné keře, kurník s voliérou pro chov slepic). V rohu pozemku se nachází dřevěný přístřešek s terasou, tzv. pergola. Pozemek je rovinatý, udržovaný a je oplocen dřevěným plotem. Plot je z čelní strany doplněn kamennými sloupky.

Obec
Dům je situován na okraji menší obce Mezno v okr. Benešov, na rozhraní Středočeského a Jihočeského kraje. V obci je místní úřad, restaurace, kulturní dům, dětské a fotbalové hřiště.

Doprava
Obec Mezno se nachází cca 2 km od sjezdu z D3. Autem je to do Miličína 6 km, do Tábora cca 16 km, do Benešova cca 30 km a do Prahy cca 70 km. V obci je zastávka autobusu do Miličína, kde je například i základní škola. Kolem obce nyní probíhá stavba nového železničního koridoru, který je z velké části zapuštěn do terénu. Měla by být vybudována i nová železniční stanice vedle obce.

Jestli Vás tento dům zaujal stejně jako mě, neváhejte mne kontaktovat pro prohlídku.

Základní info

Umístění:
Okraj obce
Typ objektu:
Dvougenerační
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Mezno, Benešov

Plochy

Plocha zastavená::
150m2
Plocha zahrady::
1050m2

Počty místností, umístění

Počet NP::
2
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
E - Nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost::
170kWh/m2

Máte otázku?