PRODÁNO Prodej chaty Rabakov, okr. Mladá Boleslav

Lokalita: Rabakov, Mladá Boleslav

Evidenční číslo:
248
Typ:
Rekreační objekty
Druh:
prodej
Adresa:
Rabakov, Mladá Boleslav
Plocha pozemku:
1684 m2
Plocha užitná:
60 m2
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

PRODÁNO Hledáte místo v přírodě, kam byste se mohli jezdit rekreovat s rodinou nebo přáteli, nebo Vás láká zahradničení? Možná jste právě takové místo už našli. Rekreační chata v obci Rabakov v okr. Mladá Boleslav, kterou nyní nabízím k prodeji, by mohla být Vaším novým víkendovým domovem.
Původní starší stavba byla rozšířena o přístavbu a vybudováno obytné podkroví, a tak zde najdete dost místa pro celou rodinu. V přízemí chaty se nachází předsíň, kuchyňka 8,4 m2, pokojík 7,44 m2, koupelna a WC. V těchto místnostech je nižší výška stropu, cca do 2 metrů a nižší jsou i zárubně. Ze zadní strany chaty je venkovní vstup do přístavby 10 m2 a do skladu/dílny 1,85 m2. Do obytného podkroví se dostanete po schodišti z předsíně. Z ložnice v podkroví 23,6 m2 je vstup na lodžii 6 m2. Chata je zateplena a částečně podsklepena. Ve sklepě (cca 3,5 x 2 m) se nachází i domácí vodárna, která čerpá vodu z vlastní studny na pozemku. Voda je rozvedena do koupelny, WC a do venkovního koutku (do kuchyně rozvedena není). Na pozemku se dále nachází zděná garáž 18,9 m2, pro kterou určitě naleznete také spoustu uplatnění. Na garáž navazuje dřevěná pergola/altánem 12 m2 s posezením a dřevník. Chata se nachází na vlastních pozemcích o celková výměře 1684 m2. Oplocená část pozemků činí celkem 721 m2. Součástí prodeje je i navazující neoplocený pozemek o výměře 963 m2, který je nyní využíván jako pole. Z přiloženého snímku z katastrální mapy je patrné rozložení staveb i pozemků a jejich orientace. Hlavní pozemek je přístupný z veřejné asfaltové komunikace. Chata má přípojku elektrické energie, voda je z vlastní studny, na odpad slouží jímka. K ohřevu teplé vody slouží elektrický boiler, umístěný v koupelně.
Obec Rabakov je menší vesnice, umístěná v malebné krajině, zhruba mezi Mladou Boleslaví a Jičínem. V obci naleznete obecní úřad, zastávku BUS (také s přímým spojem do Prahy) a do Jičína si můžete o víkendu zajet vláčkem z místní zastávky. Nejbližší obchod s potravinami je ve vedlejší vesnici Domousnice. Oblast je zajímavá pro rekreaci, v obci se nachází muzeum historických motorek Jawa, do známých Dětenic to máte 8 km a na okraj Českého ráje je to jen 15 km.

Prohlídkový den bude ve středu 31.8.2022 od 16 hod dále. Kontaktujte mne pro přesný čas prohlídky.

Základní info

Umístění:
Okraj obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Rabakov, Mladá Boleslav

Plochy

Plocha zastavená::
50m2
Plocha sklepa::
7m2
Plocha zahrady::
647m2
Plocha lodžie::
6m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
4
Počet koupelen::
1
Počet garáží::
1
Počet pokojů::
3
Počet NP::
1
Typ objektu::
1. podlaží

Máte otázku?