PRODÁNO Prodej bytu OV 2+kk/L v novostavbě, Neveklov, okr. Benešov

Lokalita: Neveklov, Benešov

Evidenční číslo:
245/2167
Typ:
Byty
Druh:
prodej
Adresa:
Neveklov, Benešov
Plocha užitná:
52 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

PRODÁNO Máte už dost ruchu velkoměsta, a přitom nechcete bydlet na samotě u lesa? Mám pro vás řešení.
Nabízím k prodeji příjemný byt 2+kk/L v novostavbě v Neveklově, okr. Benešov.

Byt je umístěn do 3. nadzemního podlaží třípodlažního zděného domu s výtahem. Skládá se z předsíně, samostatného WC, koupelny se sprchovým koutem, obývacího pokoje, ze kterého je vstup do kuchyňského koutu, ložnice a balkonu. V ložnici je vestavěná šatna. Dalším úložným prostorem je sklep v přízemí domu. Pro uskladnění kol slouží společná kolárna u vstupu do domu.
Byt je orientován na západ a je z něj hezký výhled na místní kostelík i do krajiny za městem.
Dispoziční uspořádání bytu je patrné z přiloženého 2D půdorysu. Celková plocha bytu dle prohlášení vlastníka činí 51,88 m2 (z toho sklep 2.9 m2) + k výhradnímu užívání lodžie 5,58 m2 přístupná z bytu. K užívání tedy celkem 57,46 m2. S bytem se prodává i venkovní parkovací stání na jedno osobní auto (samostatná parcela 13 m2).

Jedná se prakticky o novostavbu. Stěny jsou samozřejmě vyštukovány a vymalovány, na podlahách je dlažba a plovoucí podlaha. Okna jsou plastová. Byt je vybaven na míru zhotoveným nábytkem (vestavěná skříň a šatní stěna v předsíni, kuchyňská linka do U s vestavěnými spotřebiči - elektrická trouba, elektrická indukční varná deska, kombinovaná lednice s mrazákem)
Vytápění a ohřev vody je řešen domovní kotelnou a elektrickým kotlem s výměníkem (umístěným v koupelně), kterým lze regulovat přívod tepla a teplé vody z domovní kotelny.
Současné měsíční poplatky činí cca 2.000 Kč, z toho FO 363 Kč + elektřina cca 1.100 Kč.
Byt je v osobním vlastnictví s možností financování hypotečním úvěrem.

Bytem se můžete projít v pohodlí svého domova díky virtuální prohlídce, která je součástí prezentace.

Multifunkční dům se nachází v čele náměstí Jana Heřmana, což je hlavní náměstí v Neveklově. Dům je novostavbou z roku 2012. V části přízemí jsou obchody, v další části sídlí městský úřad a velkou část domu zabírají byty. Obytná část domu má samostatný vchod.

Byt se nachází v příjemné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, a zároveň na dosah přírody. Přímo na upraveném náměstí naleznete množství obchodů a další občanskou vybavenost. V pěší vzdálenosti je i zdravotní středisko, nemocnice je v blízkém Benešově. K procházkám i sportovním aktivitám můžete využít veřejně přístupný zámecký park, kde naleznete i dětské hřiště a venkovní posilovnu. Další sportoviště naleznete v Benešově, kde je zimní, plavecký i fotbalový stadion. Na své si v Neveklově přijdou i rodiny s dětmi, je zde totiž mateřská, základní i střední škola. Jistě oceníte blízkost lesů a Slapské přehrady, která je velmi oblíbenou lokalitou, zvláště v letním období. Cyklisté si určitě v této krásné krajině také najdou své trasy. K procházkám a výletům láká i nedaleký zámek Konopiště s přilehlým parkem. Dobré dopravní spojení je autobusem nebo autem do Prahy (cca 40 km), do Benešova (cca 15 km) i na Slapskou přehradu (cca 10 km).

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Neveklov, Benešov

Počty místností, umístění

Patro, podlaží::
4. podlaží
Počet NP::
3
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
D - méně úsporná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost::
117kWh/m2

Máte otázku?